Castell de Llaés

Al bell mig de la comarca del Ripollès entre rius, valls i muntanyes s’alça esplendorós l’antic Castell de Llaers (s. x). Un indret únic de bellesa excepcional on reina la més absoluta tranquil•litat en mig d'una exuberant natura.   

 

 

En medio de la comarca del Ripollès entre ríos, valles y montañas se alza esplendoroso el antiguo Castillo de Llaés (s. x). Un lugar único de belleza excepcional donde reina la más absoluta tranquilidad en medio de una exuberante naturaleza.

 

 

 

PROGRAMA CONNECTA'T- PROGRAMA CONNECTA-T

CATALÀ

Ens plau comunicar que iniciem el Programa CONNECTA'T, amb la col·laboració de Talaier Taller Geogràfic, i amb la cooperació de nous joves emprenedors acabats de sortir del Cicle d'Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural de l'Institut Pere Barnils de Centelles.

El Programa Connecta't té com a objectiu apropar al senderisme a tots els públics fent ús del territori que tenim a l'abast del Castell de Llaés. Un entorn immillorable, ple de racons màgics i de natura esclatant.

 

De forma periòdica el Programa Connecta't calendaritzarà sortides i excursions en el medi natural amb alt valor paisatgísitc, natural, cultural i històric, amb el valor afegit d'aprofitar fer les presentacions a Hostals i Fondes on fer tast en esmorzar de la gastronomia rural del territori.

CASTELLANO

Nos complace comunicar que iniciamos el Programa CONÉCTA-T , con la colaboración de Talaier Taller Geográfico , y con la cooperación de nuevos jóvenes emprendedores recién salidos del Ciclo de Actividades Físico- Deportivas en el Medio Natural del Instituto Pere Barnils de Centelles .

El Programa Conéctate tiene como objetivo acercar el senderismo a todos los públicos haciendo uso del territorio que tenemos al alcance del Castillo de Llaés . Un entorno inmejorable , lleno de rincones mágicos y de magna naturaleza.

De forma periódica el Programa Conécta-t calendarizará salidas y excursiones en el medio natural con alto valor paisajístico , natural , cultural e histórico , con el valor añadido de aprovechar hacer las presentaciones en Hostales y Fondas donde hacer cata en desayuno de la gastronomía rural del territorio .