castelldellaes@gmail.com +34 690 796 279

PROGRAMA CONNECTA’T

. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Ens plau comunicar que iniciem el Programa CONNECTA’T, amb la col·laboració de Talaier Taller Geogràfic, i amb la cooperació de nous joves emprenedors acabats de sortir del Cicle d’Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural de l’Institut Pere Barnils de Centelles.

El Programa Connecta’t té com a objectiu apropar al senderisme a tots els públics fent ús del territori que tenim a l’abast del Castell de Llaés. Un entorn immillorable, ple de racons màgics i de natura esclatant.

De forma periòdica el Programa Connecta’t calendaritzarà sortides i excursions en el medi natural amb alt valor paisatgísitc, natural, cultural i històric, amb el valor afegit d’aprofitar fer les presentacions a Hostals i Fondes on fer tast en esmorzar de la gastronomia rural del territori.

 

PUBLICACIONS

PUBLICACIONS

. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link […]