castelldellaes@gmail.com +34 690 796 279
castelldellaes@gmail.com +34 690 796 279

Girona provincia

Resultado de imagen de besaluBesalú:

El patrimoni de Besalú es basa, en un percentatge altíssim, en els monuments que configuren la Vila Medieval. Els edificis que configuren el patrimoni van des dels temples religiosos, fins edificis civils de gran interès. És destacable el patrimoni que ens ha restat de la comunitat jueva que visqué a Besalú des del segle IX fins el 1436. Besalú és un dels conjunts medievals més ben conservats de Catalunya.

 

Imagen relacionada

Girona:

La ciutat històrica de Girona permet resseguir més de 2.000 anys d’història a partir de dos recintes fortificats, la Força Vella i l’Eixample Medieval. El primer correspon a la fundació romana i el segon a l’ampliació de les muralles durant els segles XIV i XV. Tambe hi trobem el barri jueu del Call, amb els bellíssims carrers i places porticades, i amb els exultants espais barrocs i construccions noucentistes de Rafael Masó.

 

Resultado de imagen de MUSEU DALIMuseu Dalí (Figueres):

El Teatre-Museu Dalí, inaugurat el 1974, s’erigeix sobre les restes de l’antic Teatre Municipal de Figueres i és considerat com la darrera gran obra de Salvador Dalí. Tot en ell va ser concebut i dissenyat per l’artista, per tal d’oferir al visitant una veritable experiència i endinsar-lo en el seu món captivador i únic.